Politikerne er faktisk personligt ansvarlige

Ifølge grundloven skal folketingspolitikerne følge deres overbevisning i arbejdet. De er således klart personligt ansvarlige for den ulykke de har bragt over Danmark. En god debat-ven siger det smukt med henvisning til Clement-Debatten i torsdags (i Stram Kurs vil vi vælte enhver regering som ikke iværksætter en muslimsk netto-UDvandring):

Det er fuldstændigt forfærdeligt, at vi regeres af indskænkede teknokrater på dette kritiske tidspunkt i landets historie (Jeg tænker på politikerne , der medvirkede i Clement debat i går, som jeg så under stor pine.) Hvordan kan Martin Henriksen og Kennteh Kristensen holde ud og sidde der årti efter årti for kun at flytte spørgsmålet en millimeter ad gangen? Demokratiet er et førerløst skib, alle på broen er i dyb coma, og hvis de vågner, er der ikke noget Danmark tilbage) Selsing kalder Løkke “Maskinmesteren der havnede på broen”, hvor præcist.

Man må advare dem: I giver ikke vores land væk og fører os ud i evig konflikt, uden at nogen vil levere den konflikt på jeres eget dørtrin. Besind jer! At være ansvarlig, betyder ikke, I skal have ‘et politisk ansvar,’ I kan stikke af fra. I er PERSONLIGT ansvarlige for ødelæggelsen af landet. I sidder med aben, også selvom det er en gammel abe fra 1983. Det er ansvar.

Jeg har én meddelelse til til jer: Alle de mennesker I har hentet fra de varme lande, er JERES landsmænd, de bliver aldrig MINE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *