Hvor er faderen mon henne?

Citerer Lokalvisen – Mor tilbød overnatning: Det kom hun til at fortryde, da han gik sexamok på hendes små børn:

“I juli 2016 skulle en nu 27-årig mand flytte fra Næstved. Efter en afskedsfest blev han tilbudt overnatning hos en fire år ældre kvindelig bekendt en enkelt nat. Men det kom hun og hendes to børn – en dreng og en pige på henholdsvis ni og 10 år gamle – til at fortryde.

Klokken fire om natten kom manden, der er af anden etnisk oprindelse end dansk, til kvindens lejlighed. Et sted mellem klokken 07.30 og klokken 09.00 vågnede kvinden ved at manden havde lagt sig i hendes seng og lagt hans penis i hendes hånd. (…)”

Vi kender det: hunkønnet har ofte en trang til at fraternisere med virile indtrængere. Den fodformede danske mand har feminismen sat ned på ranglisten, så han er nok sparket ud af familien. Senere tog den fremmede desværre fat på børnene. I et samfund, der har løst alle kvindens problemer bortset fra kedsomhed, skal det jo gå galt, når man har pivåbne grænser..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *