Mai Mercados opdragelse af befolkningen

Mai “Booork” Mercado, tidligere Henriksen, er på alle måder en blind høne.
Det var hende, som sagde at kontanthjælpsmodtagere, der søgte julehjælp, burde spare op til julen. Men sagen er jo, at det meget længe har været sådan, at kh-modtagere netop IKKE må eje et betydeligt beløb – i så fald skal de bruge det før de kan modtage bistand. Lovgivningen for outsidere, fattige, dem på kanten er netop lavet sådan at det er Enten-eller: Enten er man inde på det politisk korrekte arbejdsmarked, eller også kan man lige så godt lægge sig helt ned!

Gevinsten ved at prøve noget selv er lig nul – man tilskyndes absolut IKKE til opsparing og får intet ud af det lidt arbejde man evt. kan få eller klare. Der modregnes næsten krone for krone, hvilket afholder dem med evner og muligheder fra at gøre den ekstra indsats for at bryde mønsteret.

HVIS omvendt kontanthjælpen kun var en erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, hvilket giver rigtig god mening al den stund, at man netop står til rådighed for arbejdsmarkedet, SÅ ville man kunne bevare den formue, man havde oparbejdet, og der ville være incitament for at gøre en indsats for at spare op, selvom man var på kanten og ikke kunne komme til at arbejde på fuld tid. I SÅ tilfælde kunne stakkelshadere og andre langt bedre opfordre folk til at spare op til julen. Som reglerne længe har været, gav Mercados opfordring ingen mening og viste blot at hun både er dum og ondskabsfuld.

At hun så også støtter den knivskarpe islamist Øslem, bekræfter sådan set bare indtrykket af en hovedløs høne parat til halalslagtning.

[TV2 – Minister stiller krav til børns opdragelse – få gode råd her]

PS: Panelet består af:
Sofie Münster, Özlem Cekic, Tom Jensen, Peter Lund Madsen, Peter Mygind, Claus Holm, Imran Rashid, Fie Hørby Kristine Sloth, Louise Gjervig Lehn og Per Schultz Jørgensen.

PPS:
Altså en række bløde politisk korrekte personer samt 2 muslimer.
Peter Mygind er ham, der forsvarede den (muslimske) voldsmand, der angreb hans søn. Per Schulz Jørgensen er 68er højt på strå og far til den ulidelige Kresten, der fik fast kronikplads i Politiken fra han gik i gymnasiet – og senere forsøgte at lave en endnu mere klam udgave af Politiken ved navn Dagen, som dog kun holdt et par måneder. Tom Jensen er chefredaktice på Berlingske og cirka lige så indskrænket som fru mercado.
Helt igennem usmagelige personager for en ægte konservativ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *